5. 12. 2014

Mora Negris 5. kapitola CHLAPEC-KTORÝ-PREŽIL



pár: Lord Voldemort/Harry Potter
obsah: Harryho Pottera trápia sny o Temnom pánovi.
varovanie: 18+, nie to nová poviedka, ale skorigovaná verzia starej poviedky, je to môj prvý slash, prvý dlhší projekt, preto to berte s rezervou. OC lord Voldemort.
poviedka pôvodne vyšla v roku 2007. 
Skorigovaná verzia poviedky bude vychádzať raz do týždňa. Keďže aj tak chýba 1 kapitola rozhodla som sa ju publikovať nanovo...

poznámka:   nedobrovoľný sex
hviezdičky hľadajte nižšie :)




 Pre Lilith a Nade. 

„Budeš poslušný? Alebo si radšej zvolíš cestu zbytočného trápenia? Dávam ti možnosť výberu,“ pošepol do ucha, keď sa ich pery od seba napokon oddelili. Nebolo pochýb o tom, čo od Harryho jeho nepriateľ očakáva.
„Nikdy s týmto nebudem súhlasiť. Si odporná príšera!“  vykríkol Harry zdesene.
„Tak ma to mrzí, že ťa nikto nenaučil ako sa máš správať, to je veľká škoda, budeš na to musieť prísť tým ťažším spôsobom. Nič sa nedá robiť, Harry...“ vyhlásil Temný pán pobavene.
Harry pocítil ako sa okolo jeho tela omotali neviditeľné povrazy.
Snažil sa vyslobodiť, no výsledkom bolo len to, že jeho telo zovreli ešte  pevnejšie než predtým.
„Ja to nechcem!“ hlesol rozrušene.
„Ak si sa rozhodol trpieť, je to len tvoj problém,“  chladne ho varoval temný čarodejník.
Zbavil sa svojho habitu, chlapec odvrátil zrak, keď si uvedomil, čo to zrejme bude znamenať.
Harry bol zbavený habitu a prinútený zotrvať na posteli v pozícii, ktorá sa mu absolútne nepáčila, keďže nohy a ruky sa mu odsunuli ďalej od seba. Nedokázal tomu zabrániť a obklopilo ho aj akési ďalšie kúzlo, ktoré spôsobilo, že sa jeho telo do určitej miery uvoľnilo.
 „Pozri sa na mňa, Harry... buď odvážny, tak ako vždy a dívaj sa mi do očí...“ neúprosne ho žiadal Temný pán.
„Nie, ja... ne...“ 
Chlapec zúfalo sykol od bolesti, keď pocítil ako sa mužove telo primklo tesnejšie k nemu. A ruka Temného pána čoskoro našla to, čo hľadala. Prechádzala po jeho tele a zanechávala za sebou bolestivú stopu.
Nie. Nech s tým prestane. Niekto sem predsa musí prísť. Nenechávajte ma tu! Zúfalo kričal vo svojej mysli.
 „Musíš byť pripravený na to, čo príde...“ neľútostne pokračoval Voldemort.
Prenikol do jeho tela. Kúzlo zabránilo zraneniu, ale nemohlo pohltiť bolesť, ktorú mu pritom spôsobil.
Bol nadvihnutý a  zatlačený hlbšie do postele.  Snažil sa z jeho zovretia dostať, nechcel ho k sebe pustiť, ale cítil ako jeho telo podlieha surovej sile. 
"Pozri sa na mňa, Harry..." žiadal ho opäť Pán zla. 
Poslúchol a sa odvážil sa pozrieť do očí poznačených zlobou a temnou vášňou. Do jeho mysle sa začali šíriť klamlivé informácie.
Prekvapene vzlykol, keď sa mu Temný pán začal účelovo venovať. Keď jeho ruka dráždila chlapcov penis, podriaďoval sa jeho vplyvu viac než by bolo vhodné. A takisto cítil ako sa mužov penis dotýkal miesta v ňom, bolo to príjemné...
Bolesť sa zmiešala so slasťou, jeho telo si postupne zvykalo a prijímalo milencov vplyv čoraz ochotnejšie.
Stonal. Srdce mu divoko poskakovalo v hrudi. Cítil odpor, ale zároveň ho ovládali aj iné, doteraz nepoznané pocity.  
Náhle v sebe pocítil silu, ktorá začala plynule prechádzať celým telom. Povrazy, ktoré zväzovali jeho ruky, povolili. Jeho ruky sa presunuli na mužove plecia.Cítil zovretie tej energie.
Spájala ich, akoby bola súčasťou ich života odjakživa.
Harry nedokázal vzdorovať tomu pocitu, postupne sa začal pohybovať spolu s ním a dovolil, aby ho opäť bozkával a dotýkal sa jeho tela.
Sila ich naplnila a Harry pocítil ako ho naplnila slasť a  jeho nepriateľ to prežíval s ním.
Harry sa  nechal unášať rozkošou až po tú poslednú hranicu, po ktorej cítil už len veľkú únavu. Jeho telo sa akosi samo automaticky presunulo do stavu spánku.
Voldemort ho od seba opatrne odsunul a rýchlo si obliekol habit. Uvedomil si narušenie ochranných kúziel ešte počas styku s tým chlapcom. No nepredpokladal, že by to bolo niečo, čo by jeho smrťožrúti nevedeli zvládnuť, ale aj tak bolo lepšie ich skontrolovať.
Osobou, ktorá mu okamžite po zavolaní podala hlásenie, bol Malfoy starší.
Rukáv na habite mal roztrhaný a na čele mal menšiu ranu.
„Stalo sa niečo, Lucius?“ opýtal sa ho prísne.
„Nič vážne môj pane. Len Potterovi priatelia a tá ich banda s Fénixovho rádu, zjavne sa k nim niečo muselo doniesť, a preto si mysleli, že môžu zabrániť... Tá humusáčka Grangerová a Weasley sa do toho tiež zamiešali. Podarilo sa nám ich chytiť.  Fénixov rád na čele s tým bláznom Moodym utŕžil poriadne veľké straty. Prišla aj správa od Dumbledora...“ podal mu akýsi pergamen.
„Výborne, Lucius. Pokojne si vezmi na starosť Grangerovú. Môžeš si s ňou robiť, všetko čo sa ti zažiada, ale musí ostať na žive,“ upozornil ho na to, keďže poznal chúťky jedného zo svojich verných. Potreboval ju, aby mohol svojho mladého milenca dokonale ovládnuť a ďalej čerpať silu z ich vzájomného spojenia.
„Ďakujem vám, môj pane... Budete si ešte niečo priať?“  svetlovlasý muž pobozkal kraj jeho habitu.
 „Želám si, aby si k Potterovej izbe postavil spoľahlivého človeka. Nikto sa Pottera nesmie ani dotknúť. Patrí jedine mne.“
„Ako rozkážete, môj pane... osobne sa o to postarám.“
Temný pán bol s jeho úslužnosťou spokojný, no zarážalo ho to, ako rýchlo sa Fénixov rád dozvedel o Potterovej prítomnosti v jeho sídle. Nepochybne tu bola nejaká osoba, ktorú dokázali obrátiť na svoju stranu. A on si už zistí o koho ide a keď k tomu dôjde, tú osobu nikto nebude môcť zachrániť.
Nateraz však bol list od toho starého blázna preňho až príliš veľkým lákadlom, neveril tomu, že sa len tak ľahko vzdal Vyvoleného, tušil, že za tým bude niečo, čo by mal on sám začať čo najrýchlejšie riešiť, preto sa rozhodol, že si tú správu radšej prečíta v pokoji svojej pracovne. Okamžite sa tam presunul. Skontroloval list, otvoril ho a začal čítať.

Tom Marvolo Riddle,

Kedysi si mi povedal, že si nikde nenašiel ani len zmienku o tom, že láska dokáže byť silnejšia než akákoľvek mágia. Dokázal si všetkých presvedčiť, že si odborníkom v mnohých oblastiach, ktorým sa ostatní čarodejníci vyhýbajú. Musím ťa však varovať, že niektoré veci neostávajú bez následkov. Láska zanecháva stopy. Dokáže byť krutá a zabíjať rovnako ako tie tvoje kliatby.
Určite ma teraz považuješ za blázna, ktorý sa ti snaží kázať o zdanlivo nepodstatných veciach. Musím ťa však varovať. Očakával som, že podľahneš svojej skazenosti a urobíš si z Harryho svojho milenca.
Určite si teraz o mne myslíš, že som rovnaký podliak ako ty? Pretože som ti to sám umožnil. Áno, aj nie. Asi taká by bola moja odpoveď... Túžil si po jeho sile, ale to nebude všetko, čo si získal. Čakajú ťa neodvratné zmeny...

Voldemort nemal možnosť list dočítať, vypadol mu z rúk, bolesť si ho úplne podmanila a jeho telo sa pod jej vplyvom začalo postupne meniť.