22. 7. 2013

4. kapitola 4/7






varovanie: AU, vlkolak_Stiles, alfa Derek :D, smrť, vlčatá,  vlčí pohľad na svet, úplne sa odkláňa od deja seriálu, šikanovanie, nenávisť seba samého, nie celkom mpreg.
Stiles (narodil sa ako vlkolak) už nejaký čas žije s divými (skutočnými) vlkmi, v ich svorke sa má dobre, nemá záujem vracať sa do ľudskej spoločnosti. Rozhodol sa tak z viacerých dôvodov. Jedným z nich je aj neprijatie  a posmech so strany vlkolakov, kvôli tomu, že pokiaľ si zvolí úplnú zvieraciu podobu, tak sa stáva vlčicou, keďže jeho duchovnou druhou súčasťou, nie je vlk, ale vlčica.





Mal to byť len žart, ale Derekov výraz tváre prezrádzal výrazne znepokojenie.
„Ako si to myslel?“ opýtal sa prísne.
„Ja... Derek, to bol len...vtip... ja len...“ vyjachtal zmätene. Nemyslel to vážne. Nechcel ho nahnevať.
Ani spochybniť jeho lovecké schopnosti, to by si nedovolil, keďže vedel ako na to vlci reagujú. Jednoducho to z neho vypadlo, zrejme aj kvôli nervozite a neistote, ktorá ho trápila. Stále nevedel aké to všetko bude, zvykol si na tú myšlienku, ale to ho nezbavovalo obáv z toho, čo sa stane s jeho telom. Derekovi dôveroval, už vedel, že ho nenechá samého a spoločne snáď dokážu všetko zvládnuť, ale netušil, či môže natoľko veriť aj sebe. Stále bol len šestnásťročným chlapcom a vlčica v ňom (aj keď bola nepochybne zrelšia než on, a mohol by ju pokojne situovať do roly staršej sestry, aspoň tak si to vždy predstavoval) mu zverila len tak málo úloh, mal dobre jesť, priveľmi sa nenahnevať a prijímať čo najviac lásky od svojho partnera. Okrem toho nezabúdať na to, že aj on potrebuje dostávať späť isté povzbudenia, aby im jeho vlk ostal verný. To ostatné mala zabezpečiť sama, ale nič viac mu k tomu nepovedala, len že ide o prirodzený inštinkt, nad ktorým vlk skrátka neuvažuje. A ani chlapci by sa tým nemali priveľmi trápiť. Cúvol pred ním, vlčica v jeho vnútri sa stavala do podriadeného postoja a tentoraz jej vtom nebránil. Bol zvedavý na reakciu svojho partnera, na to k čomu sa prikloní, nechá vlka prijať gesto podriadenosti, alebo sa to rozhodne riešiť ako človek.
„Stiles, ty sa ma bojíš...“
„Áno, keď vyzeráš takto, rozhodne, áno...“
Opäť ako ten veľký zlý alfa.
Veľmi veľký a veľmi zlý.
Čo na to povieš teraz?
Zdôraznil svojej vnútornej vlčici.
Pozri sa naňho poriadne, nechce ti ublížiť.
Jemne ho napomenula vlčica a on pochopil, že je rozdiel medzi tým ako sa tvári mimoriadne nahnevaný alfa a len mierne znepokojený alfa. Toto rozhodne nebol pravý útočný postoj, hnev nasmerovaný skôr na svoju vlastnú nespokojnosť. Mal by to vedieť, mal by to spoznať, už ho predsa pozoroval nejaký čas a poznali sa aj predtým.
„Ako vyzerám?“ znelo to takmer ako výzva.
„Dnes mimoriadne dobre, to musím uznať... len sa toľko nemrač...“ zahováral nešikovne.
„Nebola to dobrá korisť, nie pre moju rodinu. Chcel som pre vás niečo lepšie, ale vrátil som sa, lebo vlk si chcel byť istý, že vám nič nehrozí... A ja tiež...“ dodal neochotne a prestal sa mračiť. Tie citové záležitosti, to rozhodne nebolo niečo, čo by až natoľko rešpektoval, čiastočne sa ešte tomu stále bránil.  Po prvý raz použil toto spojenie v súvislosti s nimi. Len veľmi opatrne, akoby mal z tých slov obavy. Počúvalo sa to dobre, bolo príjemné vedieť, že ich berie ako svoju rodinu.
„Som rád, že sa o nás staráš. Aj my chceme, aby si ochutnal niečo skvelé...“
„Tak to asi nemám na výber, však?“
„Rozhodne nemáš.“
Bol rád, že úspešne zahnali typické vlčie reakcie a nedovolili svojim zvyčajne spokojným poloviciam, aby hrali opäť tú hru týkajúcu sa podriadenosti a nadriadenosti, ale veľmi skoro mu došlo, že svojím spôsobom ustupoval z nebezpečnej pôdy po mimoriadne bezpečnej submisívnej trase. No bolo ťažké tomu odolať a nebyť poslušným chlapcom, keď si to od neho vlčica tvrdohlavo vyžadovala a Derekov vlk takisto.
§§§
Stiles mierne odhrnul prikrývku, už nejaký čas obdivoval tetovanie svojho partnera. Určite kvôli nemu musel podstúpiť veľkú bolesť, no nepochybne by sa veľmi rád presunul aj do inej polohy. Prebudil sa uprostred noci, lebo ho potreboval, lebo celé jeho telo potrebovalo práve to, čo vlčica skromne nazývala prejavom lásky, ale nechcel ho budiť, tak sa len nespokojne vrtel, márne sa snažil nájsť si lepšiu polohu, pričom upútal okamžitú pozornosť partnerovho vlka. Za iných okolností by zrejme vstal a šiel sa prejsť, ale vonku bola ešte tma a potom zážitku s vlkmi radšej neriskoval. Bezpečie vĺčat bolo preňho dôležitejšie.
Derek sa obrátil k nemu.
„Nemôžeš spať?“
„Nie, vôbec...“
Pocítil ako mu partner siahol rukou medzi nohy. Bol opäť tvrdý, a to večer zakončili veľmi príjemne.
Drsné pohladenie mu takmer vohnalo do líc krv, bol rád, že ho teraz poriadne nevidí, no videl ho dostatočne na to, aby to uňho vyvolalo mierny náznak pobavenia. Napriek tomu, že spolu spávali, Stiles ešte stále pôsobil tak nevinne a bezmocne...
„Rád ti s tým pomôžem... Kvôli tomu ma môžeš kedykoľvek zobudiť...“
Posadil sa a vzal so sebou svojho nedočkavého partnera. Stilesovo telo čoskoro pevne oboplo partnerov penis, nová poloha, zvolená tak, aby netlačila na jeho brucho v ňom prebúdzala divoké inštinkty.

4. kapitola
1 2 3
 5 6 7