8. 8. 2013

Vlk 5. kapitola 5/??







 varovanie: AU, vlkolak_Stiles, alfa Derek :D, smrť, vlčatá,  vlčí pohľad na svet, úplne sa odkláňa od deja seriálu, šikanovanie, nenávisť seba samého, nie celkom mpreg.
Stiles (narodil sa ako vlkolak) už nejaký čas žije s divými (skutočnými) vlkmi, v ich svorke sa má dobre, nemá záujem vracať sa do ľudskej spoločnosti. Rozhodol sa tak z viacerých dôvodov. Jedným z nich je aj neprijatie  a posmech so strany vlkolakov, kvôli tomu, že pokiaľ si zvolí úplnú zvieraciu podobu, tak sa stáva vlčicou, keďže jeho duchovnou druhou súčasťou, nie je vlk, ale vlčica.

 



Objavili ďalšie štyri telá, niekoľko hodín po náleze prvej obete, ale tentoraz už Stiles nemal žiadne nepríjemné predtuchy. Mestom otriasla panika, opäť zasadala rada a bol vyhlásený zákaz nočného vychádzania.
Vlkolaci prechádzali celé územie a pomocou šamanov sa snažili nájsť vinníka, ale podľa toho, čo sa zatiaľ dozvedela, bol údajne chránený temnotou a podľa najnovších správ  od šamanov táto zlá bytosť prešla ešte aj základnými ochranami, takže rozhodne nešlo o vlkolaka, ale o nejakého človeka, zrejme šamana s veľkou mocou, ale nanešťastie temného. Bol vyhlásený lov na život a na smrť. Rozhodne nič pekné ani príjemné.
Stiles sedel na internete vo svojej izbe, Allison bola ešte prednedávnom s ním, ale už si šla ľahnúť. A Cora bola tiež vonku spolu s Derekom. Lov si podľa možnosti nechcela nechať ujsť, Allison by sa tiež pridala k nej nebyť toho, že sa ešte ako vlkolak necítila práve najistejšie a nevedela sa poriadne premieňať, aj keď bolo zjavné, že sa ju to niekto snažil naučiť, ale ešte stále zvádzala boj sama so sebou. Potrebovala viac času na zotavenie z toľkých zmien.
Ich dom bol chránený, nielen šamanskými kúzlami, ale aj vlkmi, ktorí ostali na stráži, no on by bol takisto radšej na love, ako len nečinne sedieť v izbe a čakať. Derek by však s niečím takým nesúhlasil, keďže sa blížil zatiaľ ešte celkom nejasný termín pôrodu vlčice. Nikto mu presne nevedel povedať, ako to bude prebiehať a či budú vĺčatá naozaj v poriadku. Nevedeli ani kedy presne to bude, preto by bol rád, keby sa čo najskôr všetci vrátili.
Písal si prevažne s Dannym, ktorý bol tiež doma. Jeho alfa partneri boli ako inak na love a aj ona sa už riadne nudil. Hrali spolu hry takmer až do noci. No začínalo byť už dosť neskoro, tak sa s ním rozlúčil a šiel si trochu pospať. Schúlil sa na posteli do svojej obľúbenej podoby a čakal na návrat partnera.
Aspoň tak to plánoval, kým nepocítil, ako ho zrazu premkol mimoriadne bolestivý pocit, premenil sa do úplnej podoby a ocitol sa na zemi. Telom mu otriaslo niečo, čo sa ledva dalo zniesť. Rukou si prešiel po napätom bruchu, niečo rozhodne bolo iné ako predtým, nebola to jedna z tých bolestí, ktoré občas pocítil.
Nebál sa, lebo ani vlčica nemala strach, sálal z nej úplný pokoj, prijímala tú bolesť, brala väčšinu z nej na seba, preto sa necítil natoľko ohrozený.
Chceš sa schovať, maličký?
Nie, úplne, chcem tu byť s tebou...
Pripustil statočne.
Vlčica prešla po izbe a našla si vhodné miesto, tam kde to bude dostatočne pohodlné a potom bol už len pozorovateľom niečoho, čo bolo prirodzené, ale nepochybne bolestivé na toľko, aby si to rozhodne zapamätal.
Prvé vĺča sa uvoľnilo pomerne ľahko. Pri ďalších dvoch sa museli viac snažiť, ale napokon boli všetky vonku a v bezpečí.
Vlčica ich začala spokojne oblizovať, boli také malé, krehké, takmer sa ich bál dotknúť,  oči mali zavreté a tisli sa k sebe. Ich matka okolo nich vytvárala kruh bezpečia a spokojnosti.
§§§
Ráno ho prebudil poriadny rozruch, niekto bol okolo neho, počul hlasy a krik, vlčica okamžite spozornela, keď niekto chcel vojsť do izby, postavila sa na odpor. Upokojila sa, až keď tam napokon vošiel Derek.
„Stiles, ty si...“
Chvíľu mu trvalo, kým prekonal počiatočný šok. Držal si od nich odstup, ale potom sa radšej zmenil do vlčej formy a dostal sa k nim.
Vlčica zostávala v stave premeny, keďže vĺčatá potrebovali častejšie kŕmenie a neustále menenie sa, by ich len zbytočne vyčerpávalo. Stiles to rozhodne ocenil, keďže nateraz bolo jeho telo také citlivé, že už len menšie nepohodlie, ho privádzalo do zúfalstva. Vlčica bola omnoho pokojnejšia keď jej partner bol pri nej nateraz vo vlčej podobe, nikomu inému by nedovolila pristúpiť bližšie.
§§§
Po pár týždňoch...
Stiles držal na rukách čierne vĺča. Liezlo mu po kolenách, oblizovalo ho a neustále sa dožadovalo jeho pozornosti. Podľa doterajšej kontroly pohlavia to bol chlapec, aj keď mohol byť aj polovičný menič, preto to stále nebolo úplne isté.
Jeho súrodenci sa mu hrali pri nohách, už si zvykli aj na jeho ľudskú podobu, preto sa mohol premieňať, ale stále ešte nevedel, ako to s nimi bude. Nikto mu nevedel povedať, či vôbec dokážu fungovať ako ľudia, premieňal sa aj pred nimi, aby to videli, tak ako mu to radil doktor, ale maličkí sa zatiaľ ani raz nezmenili.
Do obývačky za nimi prišiel aj Derek.
Sakra, ten teda vyzerá dobre.
Stiles nedokázal zo svojho partnera spustiť zrak. Opäť sa v ňom prebúdzala potreba po iných než úplne nežných dotykoch a bozkoch. Jeho telo sa spamätalo z toho čo, sa s ním udialo a on bol pripravený, na isté veci, ktoré rozhodne zahŕňali vlčí aj ľudský sex. Mimo obdobia párenia to nebol žiadny problém, a preto si mohli dopriať čokoľvek len chceli.  Včera v noci medzi nimi riadne zaiskrilo. Jeho telo však chcelo viac a tešil sa na to, ako si ho chytí...
„Derek, ako to vyzerá s tým temným šamanom?“
Najnovšie správy si ešte nestihol vypočuť.
Včera využil to, že Cora strážila malých, mala ich vo svojej izbe, tak Dereka nalákal do postele...
„Šamani mi dali vedieť, že ho chytili...“
„Prečo si mi to nepovedal skôr?“
„Mal si dosť iných starostí...“
Stiles sa zamračil.
„To pretože ma nikam nepustíš!“
„Nebolo to bezpečné. Nenechám tu predsa pobehovať ešte aj polovičného meniča, čo by asi tak bolo s nami, keby sa ti niečo stalo...“
Veľavýznamne ukázal na mláďatá, ktoré obklopovali svojho otca. Pred Derekom mali väčší rešpekt. So Stilesom sa prišli aj maznať, aj hrať.  K alfovi sa priblížili len s jeho výslovným súhlasom.
„Už poznáme jeho totožnosť?“
„Áno, zdá sa, že budete potrebovať novú profesorku literatúry...“
Stiles jemne zložil vĺča, späť k jeho súrodencom.
„Mrzí ma, že to bola práve ona.“
„Mňa tiež, nie je ľahké zohnať dobrú profesorku literatúry, ktorá má pochopenie pre vlčie problémy.“
„Nejako si už poradíme. Poď sa s nami hrať!“
„S deťmi alebo hlavne s tebou?“
„S deťmi teraz, so mnou potom...“
Objal ho a pobozkal, nie preto, že vlčica to potrebovala, ale preto, že to chcel aj on. Po minulej noci ho už rozhodne ani on nikam nepustí. Býval dosť dlho preč, ako alfa pôvodnej svorky mal stále plné ruky práce a niekedy ho odvolali aj v noci. Chcel, aby nejaký čas strávil aj so svojou rodinou. 

5. kapitola
1 2 3
4 5 6
7 8 9
13