18. 8. 2013

Vlk 5. kapitola 9/??





 varovanie: AU, vlkolak_Stiles, alfa Derek :D, smrť, vlčatá,  vlčí pohľad na svet, úplne sa odkláňa od deja seriálu, šikanovanie, nenávisť seba samého, nie celkom mpreg.
Stiles (narodil sa ako vlkolak) už nejaký čas žije s divými (skutočnými) vlkmi, v ich svorke sa má dobre, nemá záujem vracať sa do ľudskej spoločnosti. Rozhodol sa tak z viacerých dôvodov. Jedným z nich je aj neprijatie  a posmech so strany vlkolakov, kvôli tomu, že pokiaľ si zvolí úplnú zvieraciu podobu, tak sa stáva vlčicou, keďže jeho duchovnou druhou súčasťou, nie je vlk, ale vlčica.



„Záleží mi hlavne na tom, aby si bol v poriadku. Nemusíš byť hrdina dňa, len buď s nami,“ to isté si želala aj vlčica. Povedať to partnerovi bolo pre ňu dôležité. Stiles si neprial nič iné len mať to celé už konečne za sebou. Najradšej by bol, keby sa Derek vôbec nemusel do toho zapojiť. Bol to jeho alfa a nechcel riskovať, že oňho príde. Nebol až natoľko pripravený všetko obetovať len kvôli zastaveniu alfa svorky. Deti boli momentálne so starým otcom a dievčatami, aspoň tými dvoma, ktoré vyšli z izby a sledovali nejaký zábavný program v televízii. Stiles to len schvaľoval. Robiť niečo normálne bolo výborným spestrením dňa, ale on mal tak trochu iné plány, aj keď to čo plánoval robiť bolo takisto veľmi normálne a nepochybne aj prirodzené.
„Budem chrániť hlavne nás a našu rodinu a teba nespustím z očí...“ prisľúbil mu mladý Hale. A hneď mu to aj dokázal tým, že ho pritisol bližšie k posteli a dravo sa vrhol na jeho pery.  Spôsob akým ho držal v ňom prebúdzal vášne vlčice. Ovládal sa, aby svojho partnera nepoškriabal, potreboval svoju krv a všetku silu na to, čo príde, ale to neznamenalo, že si nemôžu dopriať všetko ostatné.
Práve teraz potreboval partnerovu pozornosť. Presne kvôli tomu si dal tú námahu a nechal sa vyzliecť.
Hlavne, keď dvere boli bezpečne uzavreté a všetci mali nariadené klopať. A bolo také ľahké pevne sa okolo neho ovinúť a dovoliť mu, aby sa pohrával s jeho napätým telom.
„Derek, prosím...“
Takmer zanariekal, keď ho partnerove pery náhle opustili. Potreboval ich cítiť úplne všade.
„Čo by si chcel... Stačí povedať, som ti plne k dispozícii...“ pošepol mu.
„Teba a hneď... Okamžite!“
Stiahol ho na seba, tak aby medzi ich telami nič neprekážalo.
Mali tak málo času, deti mohli čoskoro niečo chcieť. Začínal si už naozaj uvedomovať, čo to znamená mať rodinu a byť partnerom nového alfu. Ukázal mu oči, aby ani na chvíľu nepochyboval o tom, že to myslí vážne. Derek mu oplatil pohľad a vlčica venovala partnerovi svoj prídel podriadenosti, no on sa rozhodol dotknúť Derekovho penisu, aj bez jeho dovolenia,  skúsiť aký je to pocit mať pod kontrolou alfa vlka. Netrpezlivo ho zovrel.  Skúmal jeho znovu prebudenú tvrdosť. Mal nad ním moc, mohol mu spôsobiť bolesť, ale on chcel len, aby pri ňom cítil rozkoš.
„Opatrne...“ napomenul ho Derek.
„Ublížiš mi?“ podpichol ho. Jeho partner si ani nevedel predstaviť, ako veľmi ho práve teraz túži mať v sebe. Vlčica doslova vyskakovala z jeho kože, len aby ho primäla, čo najskôr sa s ním spojiť.
„Ja nie, ale vlk by mohol...“
„To nech si šetrí na neskôr...“
Stiles oblizol miesto jeho znamenia, aby uchlácholil nespokojného vlka. Aj on svoju partnerku  potreboval a ich ľudské súčasti ho začínali znervózňovať.
Chcel sa obrátiť do vlčej pozície, ale Derek ho zastavil. Zrejme to potreboval dnes urobiť inak, aj keď jeho vlk proti tomu zaprotestoval. Chcel sa mu dívať do očí a to bolo rozhodne nebezpečné aj zaujímavé zároveň. Udržať vlka pod kontrolou v tejto pozícii, to rozhodne svedčilo o tom, že verí svojmu sebaovládaniu. 

§§§
 

 „Prečo to urobila? Kde teraz sú?“
„Neviem, Stiles.“
Derek hľadel na tú spúšť. Rozhodne to jeho vlka veľmi znepokojovalo a ochraňujúco sa držal hlavne v blízkosti partnera. Nemali by tam byť, ale prešlo len pár hodín od Lydiinho zmiznutia a už bolo jasné, ako táto bitka skončila.
Danny stál vedľa neho, ešte stále sa chvel kvôli tomu, čoho boli svedkom. Deucalion zničil celú hlavnú líniu šamanov. Desať tiel na nich čakalo v lesíku, rozhodne nevyzerali veľmi dobre a duchovia ich vlkov otrávili zem pod ich nohami, kvôli takémuto násilnému činu.
„Starý Argent im pomohol. Musel vedieť niečo, podstatné, čo nám uniklo...“ dodal mladý šaman.
„A tvoj druhý partner?“ opýtal sa Stiles.
„Netuším...“
„Zavolaj ho.“
„Urobím to, ale vy odíďte. Mohlo by to byť nebezpečné. Ethan tu so mnou ostane...“
Druhé dvojča prikývlo na znak súhlasu.
„Nedovolím, aby mu brat ublížil, ale vás by mohol odviesť k Deucalionovi. Radšej choďte...“
Stiles a Derek zamierili k autu. Netrvalo dlho a boli na ceste preč z lesa. Rozhodne tam už ani jeden z nich nemienil dlhšie zotrvávať. Plán B ich oboch tlačil v žalúdku.
„Lydia nás zradila. To sa dalo čakať. Je to jeho šamanka, vedeli sme to...“ nervózne ladil rádio na rôzne piesne, potreboval sa niečím zabaviť a každá z nich ho neskutočne iritovala.
„Tým, že bola s nami zrádzala svojho partnera. Je to silnejšie, ako si môže byť istá. Najmä, ak... možno je...“
„Neverím, ona si vždy dáva pozor...“
„Odkiaľ to ty vieš?“
„Jackson to spomínal Dannymu, keď ho opustila, bol na ňu dosť nahnevaný a vykladal o nej všetkým rôzne veci...“
„Podcenili sme Argenta. Mali sme hľadať aj to dievča. On vie ako šamani rozmýšľajú, vie, že vždy uprednostnia menšinu pred väčšinou... Nechali sme tento problém nakoniec a napokon nás opäť dostal.“
Stiles opäť pocítil v sebe to zvláštne napätie, akoby sa malo niečo stať. Niečo nie práve najpríjemnejšie a hneď sa to aj potvrdilo, keď na ich auto dopadlo niečo ťažké.
Obrovský sivý vlkolak.
Niečo také ešte jakživ nevidel. Spôsob, akým to ťažké telo pristálo na ich kapote a prerazilo sklo. Taká hrozba v Derekovi prebudila alfu.  Stiles sa opäť pocítil starý dobrý príchod záchvatu paniky.
No nemali možnosť s ním bojovať prípadne ho prejsť autom, keďže na nich ďalšej neútočil, poslúchol volanie, ktoré ho zaviedlo ďalej do lesa, tak len pokračovali v ceste. Stiles pre istotu rýchlo volal Dannymu.
„Dávajte si pozor, Gerard Argent je na blízku a vyzerá impozantne až monumentálne...“
Derek naňho varovne zavrčal.
„Chcel som povedať, že vyzerá dosť hrozivo na to, že je to teraz starý vlk.“


5. kapitola
1 2 3
4 5 6
7 8 9
10 11 12 
13 


Poznámka: neplánovala som, že dnes pridám aj Vlka, ale keďže sa neplánovane objavila epka 3x12 tak, nech je aj Vlk.
Pokračujem v robení e-booku. Mám už obal, aj stránku s bezva obrázkami, takže kniha z toho bude fakt super... 
Postupne opravujem aj preklepy a tak, aby to potom bolo lepšie spracované.